Stedentrip duitsland

duitsland
2017-01-07

Stedentrip duitsland

Geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid misschien wel het beste de essentie van vakantie in Duitsland. Met zijn historische steden en kleine steden, samen met een overvloed aan bossen en bergen, de bezoekers worden verwend. Degenen die willen rondkijken of de ervaring van de arts moeten naar de grootstedelijke gebieden, terwijl die op zoek zijn deel te nemen aan recreatieve activiteiten moeten plaatsen zoals de Beierse Alpen, het Zwarte Woud, of de Moezel-vallei te bezoeken. Mooie oude kathedralen en grote paleizen zijn overal, en in de kleinere steden en dorpen, vele eeuwenoude tradities voort te zetten.

  1. Meest iconische bouwwerk ongetwijfeld Berlijn, was het ook ooit deel uit van de beruchte Berlijnse muur en voor een paar decennia was symbolisch voor de verdeling van Berlijn in Oost en West. Het voorbeeld van de Akropolis in Athene en gebouwd voor koning Frederik Willem II in 1791, de monumentale zandstenen Brandenburger Tor in de Berlijnse wijk Mitte werd voor het eerst neoklassieke structuur van de stad. Het meten van een indrukwekkende 26-meter hoogte – waaronder de spectaculaire vierspan neergestreken boven – de zes enorme zuilen aan elke kant van de structuur vorm vijf indrukwekkende passages: vier werden gebruikt door reguliere verkeer, terwijl het centrum werd gereserveerd voor de koninklijke rijtuigen . Besparing budget te besparen maar het verblijf in het centrum van Berlijn: centrum opties overwegen waard zijn het Ibis Berlin Kurfürstendamm, een korte wandeling van de Tiergarten, en Motel One Berlin-Hackescher Markt, niet ver van het museum van de stad. The Hotel Britz, hoewel een beetje verder weg, is het overwegen waard voor degenen die een meer intieme sfeer en is populair vanwege de nabijheid van openbaar vervoer en een uitstekend ontbijt, en spreken over het ontbijt kunt u een bezoek Flamingo Fresh Food Bar (Neustadtische Kirchstrasse 9 | 10117 Berlijn), die heel goed past voor alle reiziger-types. Opening om 7u het heeft mooi en gezellig interieur, zeer beleefd service en heerlijk belegde broodjes.

duitsland

  1. Cologne Cathedral (Kölner Dom)

De torenhoge kathedraal van St. Peter en St. Mary, Kölner Dom, aan de oevers van de Rijn is Keulen de meest indrukwekkende bezienswaardigheid. Dit meesterwerk van hoge gotische architectuur, een van de grootste kathedralen in Europa, werd begonnen in 1248 en was de meest ambitieuze bouwproject van de Middeleeuwen. Zo indrukwekkend als de gevel, zijn prachtige interieur heeft een oppervlakte van 6166 vierkante meter en beschikt over 56 grote pijlers. Bezoekers, die echt willen het luiden van de klokken te horen kunt u contact opnemen met de Dombauverwaltung, die speciale rondleidingen door de klokken op werkdagen biedt. Openingstijden:

November-april / 6:00-19:30 uur

Main – Oktober / 6:00-21:00 uur

Dagelijks open

Voor speciale evenementen een bezoek is niet mogelijk.

 

  1. Goethehaus und Goethe Museum

Johann Wolfgang von Goethe was een belangrijke Duitse schrijver. In Frankfurt, het huis waar hij geboren is nog steeds staat. Voor elke fans van Goethe, of van de literatuur in het algemeen, is dit een leuke gelegenheid om de plaats waar een beroemde schrijver in de wereld kwam te zien-en in ieder geval, het is een interessant historisch huis. Het Goethe Museum toont een verzameling van relevante Kunst uit Goethes tijd, en moet zelfs degenen die niet lezers Goethe interesseren. Het is geopend elke dag van 10 tot 18 (Mn – za) en till17.30 (San en feestdagen). Entree betalen is € 7, betaalt voor studenten bestaat uit 3,00€.

 

  1. Het Zwarte Woud

Het mooie Zwarte Woud met zijn donkere, dicht-beboste heuvels is een van de meest bezochte berggebieden in Europa. In de zuidwestelijke hoek van Duitsland en de uitbreiding van 160 kilometer van Pforzheim in het noorden tot Waldshut aan de Hoogrijn in het zuiden, het is de hemel voor wandelaars. Aan de westzijde, daalt het steil naar de Rijn doorkruist door weelderige valleien, terwijl op het oosten helt meer zachtjes af naar de bovenste Neckar en de Donau valleien. Populaire plekken zijn oudste skigebied van Duitsland bij Todtnau, de prachtige spa-faciliteiten van Baden-Baden, en de aantrekkelijke badplaats Bad Liebenzell. Andere hoogtepunten zijn de spectaculaire Zwarte Woud Railway gecentreerd op Triberg met zijn beroemde watervallen, en Triberg zelf, de thuisbasis van het Zwarte Woud Openluchtmuseum.

Hoe om hier te komen. Reizen gemakkelijk gemaakt.

Met het vliegtuig

Het zuidwesten van Duitsland is ook gemakkelijk te bereiken met het vliegtuig.

De dichtstbijzijnde luchthavens zijn:

EuroAirport Basel (BSL) – www.euroairport.com

Baden Airport (FKB) – www.baden-airpark.com

Strasbourg Airport (SXB) – www.strasbourg.aeroport.fr

Frankfurt Airport (FRA) – www.frankfurt-airport.com

Stuttgart Airport (STR) – www.stuttgart-airport.com

Luchthaven Zürich (ZRH) – www.zurich-airport.de

Friedrichshafen Airport (FDH) – www.fly-away.de

 

  1. Neuschwanstein

Het oude centrum van Füssen, tussen de Ammergauer en Allgäuer Alpen, een populaire alpine resort en winter sportcentrum, is een goede uitvalsbasis om de omgeving van Neuschwanstein Castle, een van de beroemdste koninklijke kastelen van Europa te verkennen. Een verscheidenheid aan tour opties worden aangeboden, waaronder rondleidingen door het weelderige interieur nemen in de Troonzaal, de Singers ‘Hall, en een aantal van de meest spectaculaire uitzichten van het land.

Waar slapen: Hotel Villa Ludwig, gelegen op slechts 0,4 km van het Kasteel, het heeft behulpzaam en een uitstekende service en een fantastische locatie.

 

  1. Miniatur Wunderland en de historische haven van Hamburg

In het hart van de historische haven van Hamburg, de prachtige Miniatur Wunderland, ‘s werelds grootste modelspoorbaan, is een attractie die even een beroep op jong en oud. Met ruim 12.000 meter spoor, deze massieve schaalmodel omvat afdelingen die aan USA en Scandinavië (en Hamburg) en bevat 890 treinen, meer dan 300.000 lichten en dan 200,000 menselijke figuren. Het is niet ongehoord voor de gasten om vele uren doorbrengen met het verkennen van deze fascinerende wereld met zijn opvallend gedetailleerd miniatuur luchthavens (en vliegtuigen die eigenlijk take off!), Drukke steden, schilderachtige landelijke scènes, en drukke havens. Spreken van havens, moet u de enorme haven van Hamburg te ontdekken terwijl je er bent.

OPENINGSTIJDEN REGULAR

Miniatur Wunderland is 365 dagen per jaar geopend. Onze openingstijden zijn:

dagelijks 09:30 uur – 18:00 uur

Dinsdag 09:30 uur – 21:00 uur

Zaterdag 08:00 uur – 21:00 uur

Zondag, feestdagen 08:30 uur – 20:00 uur

 

  1. Het Rijndal

De Rijn is Europa’s belangrijkste waterweg, en de mooiste. Met een totale lengte van 1320 kilometer, deze prachtige rivier strekt zich uit Zwitserland via Duitsland helemaal naar Nederland. Hoewel er zijn veel plaatsen in Duitsland om deze majestueuze rivier te genieten, de mooie Rijndal sectie is waarschijnlijk de beste plek om het te zien. Hier, deze vaak dramatische 65-kilometer lange strook van de rivier beschikt over meer dan 40 kastelen en zo’n 60 pittoreske middeleeuwse stadjes allemaal gewoon te wachten om ontdekt te worden, hetzij door de rivier cruise of met de auto. Bingen, waar de rivier snijdt door middel van een diepe kloof alvorens de Bacharach vallei en is een goede plek om te beginnen.

De meest luxe hotel is er Hotel Castle Liebenstein: Kamp-Bornhofen, Rijnland-Palts, Duitsland

Tel .: +49 6773 308 | Fax: +49 6773 7686 |

  1. München: cultuur en bier

De hoofdstad van Beieren is een kosmopolitische stad vol cultuur, kerken – en biertuinen geroepen kelders (zoals in Löwenbräukeller en Hofbräukelle), omdat oorspronkelijk brouwerijen verkochten hun bier rechtstreeks van hun ondergrondse winkels. Iedere herfst, ‘s werelds grootste bierfeest, het Oktoberfest, vindt hier plaats, met oompah bands en bier van het vat (het dragen van lederhose is niet verplicht!).  De beste manier om het Oktoberfest te krijgen is München openbaar vervoer. Gaan er met de auto is niet aan te raden, want er zijn bijna geen parkeermogelijkheden in de buurt.

S-Bahn:

S1 – S8 naar Hackerbrücke

S7, S20 en S27 Heimeranplatz, en vervolgens U4 of U5 naar station Theresienwiese of Schwanthalerhöhe

U-Bahn:

U3 of U6 tot Goetheplatz of Poccistraße

U4 of U5 naar Theresienwiese of Schwanthalerhöhe

Bus:

MetroBus-Line 53 tot Schwanthalerhohe

MetroBus-Line 58 tot Georg-Hirth-Platz of Goetheplatz

Stadtbus-Line 131 of 132 tot en Hans-Fischer-Straße

Stadtbus-Line 134 tot Schwanthalerhohe

 

  1. De Berlijnse Muur

De Berlijnse Muur is een van die attracties die elke bezoeker van Berlijn gewoon moet zien, al was het maar om te zeggen dat ze er zijn geweest. Secties van conserven muur onder meer een kort stukje bij infamousCheckpoint Charlie, evenals een gedeelte aan Humboldthafen tegenover de Rijksdag, waarop de slachtoffers van de muur zijn opgenomen. Ook van belang is de uitstekende Berlijnse Muur tentoonstelling, met zijn permanente tentoonstellingen met betrekking tot de Berlijnse Muur en de Berlijnse Muur Memorial.

 

  1. Het kasteel van Heidelberg en de oude stad Bridge

De gedeeltelijk verwoeste toch prachtig Heidelburg torens van het kasteel over de stad Heideleburg en is één van Duitsland – en Europa – de beroemdste bezienswaardigheden. Gebouwd als een vesting rond 1300, groeide het aan de macht van de keurvorsten, waarvan de beelden op de gevel van het gebouw Freidrich symboliseren. Mis niet de glorieuze Renaissance open haard in de Ruprecht vleugel, werd de sierlijke Otto-Heinrich vleugel, het kasteel kerk en de Hortus Palarunus lusthof, die, hoewel nooit voltooid, ooit beschouwd als het achtste wereldwonder

Hoe daar te komen:

Er zijn vier manieren om het kasteel te komen – auto, fiets, kabelbaan, of wandelen.

Auto: Deze methode is niet sterk aanbevolen, omdat er weinig parkeerplaatsen. Maar het is mogelijk. Volg gewoon de borden. (Er zijn bepaalde tijden in het jaar wanneer de weg is afgesloten voor auto’s, dus double-check eerst.)

Bike: Dit volgt dezelfde route als de auto.

Kabelbaan: Loop naar de Kornmarkt, of neem ofwel bus 11 of 33 naar de Kornmarkt / Bergbahn stop. Vanaf hier neemt u de Bergbahn naar de eerste stop, dat is het kasteel.

 

Loop: Naast het Rathaus en Kornmarkt is Burgweg, dat is de weg die leidt naar het kasteel. De weg splitst in twee – de korte route (met trappen), en de toeristische route (geen trappen). Na het kiezen van een richting, volg de borden naar het kasteel.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Posts